'Modified Six' School Day				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
Period1	Period 1	Period 1	Period 3	Period 1
7:50-8:50	55 Minutes	7:50-9:15	7:50-9:35	55 minutes
Period 2	Period 2	85 minutes	105 minutes	Period 2
8:55-9:50	55 minutes		(Homeroom 9:15-9:35)	55 minutes
Period 3	Period 3	Period 2	Period 4 or 5	Period 3
9:55 – 10:50	55 minutes	9:20-10:45	9:40-11:05	55 minutes
1 st Lunch	1 st Lunch	85 minutes	85 minutes	1 st Lunch
10:50-11:20	30 minutes			30 minutes
Period 4	Period 4	Combined Lunch	Combined Lunch	Period 4
10:55-11:50	55 minutes	10:45 – 11:20	11:05 – 11:45	55 minutes
Period 5	Period 5	Period 6	Period 7	Period 5
11:25-12:20	55 minutes	11:25-12:50	11:50 - 1:15	55 minutes
2 nd Lunch	2 nd Lunch	85 minutes	85 minutes	2 nd Lunch
11:50-12:20	30 minutes	(Students are released		30 minutes
Period 6	Period 6	to home at 12:50)		Period 6
12:25-1:20	55 minutes			55 minutes
Period 7	Period 7	Teacher	Pathways	Period 7
1:25-2:20	55 minutes	Collaboration	1:20-2:20	55 minutes
		12:55-2:20		

Lunches:

Monday, Tuesday, Friday 1st Lunch 10:50 – 11:20 2nd Lunch 11:50 – 12:20 Students with no 4th period Students with no 5th period

Wednesday

Combined Lunch 10:45 – 11:20

Thursday

Combined Lunch 11:05 – 11:45